+38 044 451 61 71
+38 067 463 46 03
tour2kiev.com
info@tour2kiev.com

00-00-0000 00 : 00(GMT+2)

 

 

Оплата он-лайн

Необхідна інформація


Необхідна інформація

Для в'їзду в Україну віза необхідна для громадян більшості країн. Візу можна одержати тільки в українському консульстві. На жаль, вам не можуть її видати в аеропорті чи на митному контролі на кордоні, тому потурбуйтеся про одержання візи заздалегідь.

Віза містить таку інформацію:

  • термін її дії;
  • країну, куди Ви прямуєте.

Ви можете одержати візу, якщо подасте заяву і необхідні документи в консульство.
Віза є необов'язковою для громадян таких країн: Польща, Угорщина, Румунія, Болгарія, Монголія, країни колишнього СРСР, крім Латвії, Литви та Естонії.

Візи для в'їзду в Україну бувають таких типів:

TRANSIT VISA (VF) (транзитна віза)

Транзитна віза видається до вашого паспорту, у якому повинна бути віза для виїзду в ту країну, в яку Ви збираєтесь. Якщо в цю країну віза необов'язкова, то транзитну візу Вам видадуть до ваших квитків. Транзитна віза не дозволяє залишатися в Україні. Шлях в іншу країну через Україну не може перевищити 5 днів. Транзитна віза підійде Вам тільки в тому випадку, якщо Україна є транзитною країною у вашому маршруті. Вона не діє на території України.

PRIVATE VISA (VP) (приватна віза)

За допомогою цієї візи ви можете погостювати в Україні. Ви можете одержати її в ВВТР при наявності запрошення від жителя України, що запрошує Вас погостювати. Запам'ятаєте, що запрошення повинне бути в оригіналі, ніякі копії в консульстві не приймаються. Ця віза дозволить Вам знаходитися на території України 180 днів. VP Вам ідеально підходить, якщо Ви збираєтесь відвідати своїх родичів чи знайомих. Прийміть до уваги, що ви повинні потурбуватися про те, щоб Вам заздалегідь вислали запрошення. Віза може бути продовжена в таких випадках, як весілля, хвороба і т.д. Продовжити візу можна в ВВТРі при наявності документів, що вказують на причину того, чому Ви хочете затриматися в Україні.

BUSINESS VISA (VB) (бізнес віза)

Бізнес віза призначена для ділових поїздок в Україну. Видана вона може бути на підставі запрошення від легальної фірми, що зареєстрована в Україні та зареєстрованій копії сертифіката про легалізацію цієї фірми. Більшість консульств приймають і факсові копії цих документів. З цією візою Ви можете перебувати в Україні біля року. Термін дії візи залежить від пропозиції, що Вам надіслали. Документи для довгострокової візи повинні бути добре обґрунтовані, чому Вам треба знаходиться на території України довго. Довгострокові візи розглядає також і Міністерство закордонних справ. Це займе близько 7-10 днів. VB Вам підійде, якщо у Вас є філія підприємства в Україні, чи Вам необхідно дуже часто і надовго приїздити сюди. Бізнес віза також може бути продовжена вашим партнером, який запрошує Вас сюди. При цьому йому необхідно звернутися в ВВТР.

TOURIST VISA (VT) (туристична віза)

Туристична віза підходить тим, хто хоче мандрувати по Україні. З цією візою Ви можете знаходитися в Україні 180 днів. Цю візу можна одержати, якщо Ви надасте в консульстві документи з тур-фірми, чи з готелю, що підтвердить, той факт, що Ви зарезервували собі номер. Якщо Ви замовили собі номер у готелі, Вам обов'язково дадуть ваучер, який Ви повинні взяти з собою в консульство. Більшість консульств приймають факсимільні копії цих документів. Туристична віза може бути подовжена на території України. Деякі посольства в Україні подовжують цю візу до 6 місяців, при цьому, не має значення який термін був зазначений в документах, коли Ви подавали їх для одержання візи. Потрібно відмітити, що туристичну візу легше всего отримати, оскільки вона вимагає невеликої кількості документів.

Запрошення для одержання візи не потрібні для громадян країн Європейського союзу, Америки, Канади, Японії, Туреччини, Словаччини.

Для одержання візи при собі необхідно мати такі документи: закордонний паспорт, заповнені аплікаційні форми (обов'язково оригінал), 1 фото 35х45, необхідні документи (для кожного типу візи вони свої), оплачена квитанція для посольства.

Терміни одержання візи

Стандартний термін одержання візи близько 10 днів. Термін може залежати тільки від посольства і типу візи. В екстреному випадку візу можна одержати на протязі 2-3 днів, але для цього Вам доведеться заплатити в двічі більше. Транзитні візи можуть бути отримані на протязі 1-2 днів.

Продовження візи

Бізнес і приватні візи можуть бути подовжені на території України в місцевих офісах ВВТРа. Це може зайняти близько 3-5 днів. Це буде коштувати близько 20$. Легше всего подовжити бізнес візу

Подписаться на рассылку
Пошук по сайту
Путівник
Магазини
Статті та Новини
Планування туру
Партнеры проекта

E-mail рассылка и электронный маркетинг. UniSender — это веб-сервис для организации массовой персонализированной рассылки для своих клиентов и подписчиков.


Путешествия в мир йоги. Cоветы от VEDA-tour
Подписаться письмом

info@tour2kiev.com
tel.:  +38044 451 61 71 +380 67 463 46 03

Аеропорти Фунікулер Будинок Уряду Прогулянки по Дніпру Будинок з Химерами Сувеніри

Главная Необхідна інформація ☎044 451-61-71 Необхідна інформація
© 2007 Tour2Kiev.com
Проект РА1 ART-ROYAL
Статьи